FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

CIRCUIT RACING SM-SARJAN 5. OSAKILPAILU 20.9. SIIRTYY ALASTARON MOOTTORIDADALLE

31.08.2020

TIEDOTE 31.8.2020

Korona pandemian taas pahentuessa, joudumme ilmoittamaan järjestelyistä, että West Coast Racing Club ry on päättänyt peruuttaa Pärnun Auto24Ring radalla pidettäväksi aiotun Circuit Racing 5. SM-osakilpailun ja siirtää kilpailu ajettavaksi Alastaron moottoriradalle.

Tämä siksi, että nyt koko ajan kasvava todettujen tartuntojen määrä Virossa on sillä tasolla, että kilpailuviikonloppuun osallistuville on mitä ilmeisimmin tulossa omaehtoinen 14 vrk:n karanteeni Virosta palattuaan ja sen katsomme kohtuuttomaksi vaatimukseksi kilpailuun toimitsijoiksi / kilpailijoiksi / avustajiksi osallistuville, koska suurin osa heistä on kuitenkin ansiotyössä ja menettäisivät ison osan tuloistaan.

Kilpailupäivä säilyy samana, eli 20.9.2020.

Aikataulu ajoittuu klo 09.00 – 19.00 väliselle ajalle ja kilpailupäivästä tulee pitkä, mutta tällä toimella varmistamme kauden saattamisen loppuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vain kilpailupaikka vaihtuu. Lauantai-illalla 19.9 saadaan järjestettyä pienimuotoinen vapaa harjoittelu kaikille kilpailuun osallistuville kuljettajille.

Tavoitteena on julkaista kilpailukutsu / lisämääräys Alastaron 5. SM-sarjan osakilpailuun viimeistään Keskiviikkona 2.9 ja saada samalla kilpailun ilmoittautuminen auki.

Tiedotamme heti kilpailuluvan saatuamme asiasta lisää ja julkaisemme aikataulun.

Kilpailun pääsyliput tulevat myyntiin www.tiketti.fi palveluun heti kun asia saa vahvistuksen. Kilpailu on avoinna yleisölle Sunnuntaina 20.9 ja tiedotamme mahdollisista katsojamääristä sitä mukaa kuin niistä valtiovallan toimesta ilmoitetaan. Lisätiedot päivittyvät SM-sarjan nettisivustolle www.roadracingsm.fi 

Pahoittelemme mahdollisesti siirrosta aiheutuvaa vaivaa / haittaa mutta kuitenkin toivomme, että tällä ratkaisulla kaikki voittavat ja saadaan ajettua Circuit Racing SM-sarja alkuperäisen ohjelman mukaan loppuun 5 osakilpailun mittaisena.

 

Mika Mäkinen

West Coast Racing Club ry, puheenjohtaja / Circuit Racing SM-sarja, promoottori

FINSBK_CR_logo_5.png
Kello-Suominen.jpg