FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

KOKO RR SM SARJAN 2019 KILPAILIJAT JULKAISTU

26.05.2019
05.06.2019

Road Racingin SM-sarjaan ilmoittautui yhteensä 102 kilpailijaa ennakkoon (päivitetty 1.6), taistelemaan koko sarjan osakilpailuissa jaossa olevista SM / Suomen Cup ja Kansallisista pisteistä. Tämä on loistava osoitus harrastajakunnan aktiivisuudesta ja "palosta" lajia kohtaan. KIITOS siitä kaikille ilmoittautuneille.

Vielä kalkkiviivoilla muutama ennakkoon ilmoittautunut kilpailija vetäytyi koko sarjan ilmoittautumisesta mutta mukaan on saatu kuitenkin laadukas ja laaja kattaus niin SM-luokkien, kuin muidenkin luokkien kilpailjoita ja tästä on kiva jatkaa itse asiaan, eli kilpailuihin. Erityisesti pitää mainita Sivuvaunu luokka, joka elää uutta vahvaa nousua.

Tiedot koko sarjaan ilmoittautuneista kilpailijoista löytyy nyt kattavasti SM-sarjan sivuilta ja Helatorstaina järjestettävällä "rata" päivällä saadaan vielä kuskien kuvat otettua / päivitettyä kuljettajaprofiiliin. Ja yritämme saada loputkin ilmoittautuneet kuljettajat kuvattua RR SM-sarjan ensimmäisen osakilpailun aikana 8.-9.6.

Osakilpailuihin voi ilmoittautua / osallistua myös ilman SM-sarjan ilmoittautumista mutta pisteitä "wild card" kilpailijoille ei ole tarjolla.

SM sarjan puolesta toivotan ONNEA ja menestystä kaikille kilpailijoille, niin SM-sarjaan ilmoittautuneille kuin "wild card" kilpailijoillekin.

Mika Mäkinen, promoottori, Road Racing SM-sarja 2019

RacingBackground.jpg
Kone-Rent_logo_2020.jpg
Mainosnerg_logoLogo@2x.png
Kello-Suominen.jpg