FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

RR SM / PM KAUDEN AVAUS MOTOPARK 8.-9.6.2019

03.06.2019
05.06.2019

Kauden 2019 RR SM / PM kilpailukausi startataan tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla, Virtasalmella.

Kauden avauskilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut lähes 100 kilpailijaa, joista suurin osa RR SM-sarjaan ilmoittautuneita, jotka kamppailevat eri luokkien sarjapisteistä. Mukana on myös ns. "wild card" kuskeja, jotka eivät aja sarjapisteistä mutta nauttivat kilpailemisesta ja taistelevat lähtöjen palkintosijoista.

Myös Pohjoismaiden mestaruuspisteitä on jaossa kun luokissa Supersport 300, Superstock 600 ja Superbike ajetaan samassa kilpailulähdöissä myös PM pisteistä. Mukaan on ilmoittautunut ulkomaisia kuskeja ainakin Ruotsista ja Norjasta.

Myös yleisön viihtyvyyteen panostetaan yhä enemmän. Kilpailupaikoille tuodaan uutena palveluna isot led-näytöt, jotka tarjoavat reaaliaikaista tulospalvelua ja helpottavat kilpailun seuraamista. Motoparkissa aikatauluun on laitettu osio, päästää paikalle moottoripyörillä saapuvat tutustumaan rataan opastetusti lauantaipäivän päätteeksi, jotta he saavat itse kokea radan kiemurat ja haasteet.  Lisäksi sivuvaunuilla järjestetään yleisöajelutuksia kisaviikonlopun molempina päivinä. Sivuvaunukyydityksistä vastaa Team Artiola Sidecar. Lauantain kyydityksiin kannattaa varata oma mahdollisuus suoraan Artiolalta ja varaukset voi tehdä täältä. Sunnuntain kyydityksiin ilmoittautuminen varikolla suoraan Artiolan varikkopilttuussa lauantaina aikana.

TERVETULOA mukaan... Ennakkoliput täältä ja portilta lauantai aamulla klo 08.00 alkaen.

Kausiopas2019_05-1.jpg
Kone-Rent_logo_2020.jpg
Mainosnerg_logoLogo@2x.png
Kello-Suominen.jpg