FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

SM-SARJA JA TRACK PUNK RACING MEDIASOPIMUKSEEN

24.06.2020
30.06.2020


SM-sarja ja Track Punk Racing ovat sopineet median tuottamisesta SM-sarjalle kilpailukaudelle 2020. Tällä tavoin pyrimme parantamaan sarjan näkyvyyttä ja mahdollistamaan myös kilpailijoiden ja muidenkin tahojen videoiden ja kuvamateriaalien näkyvyyden kaikille seuraajille.

"Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta sopimuksesta ja kun yhteinen sävelkin löydettiin nopealla aikataululla, uskomme, että yhteistyö vie koko lajia eteenpäin ja tätä kautta saadaan lajille uusia seuraajia ja jopa harrastajia, toteavat SM-sarjan promoottori Mika Mäkinen ja Track Punk Racingin Jenni Jokela yhteen ääneen"

NÄKYVYYTTÄ TARJOLLA !!!

Track Punk Racing tuottaa SM-sarjalle videokoosteita ja tekee kauden kisoista aika-ajoin myös stream lähetyksiä.

Tulemme julkaisemaan kauden 2020 osakilpailuista kattavammat koosteet ja tulokset koostevideoiden muodossa, joita jaamme sosiaaliseen mediaan ja muille palvelualustoille. Linkit videoihin jaamme SM-sarjan facebook sivulla.

TILAA OMILLE VIDEOILLE

Lähetä meille kisaviikonlopun aikana omia videoitasi viikonlopulta ja auta samalla lajia saamaan lisää näkyvyyttä. Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia varikkofiilistelypätkiä, ajovideoita ja muuta videomateriaalia kisoista.

Materiaalit koostetaan osin jo harjoituksissa, joten jos haluat videoitasi mukaan koosteisiin, niin lataus ennen maanantaita.

Lähetä videosi tämän linkin kautta: www.trackpunkracing.com/lataus/

TERVETULOA MUKAAN
 

FINSBK_CR_logo_5.png
Kone-Rent_logo_2020.jpg
Mainosnerg_logoLogo@2x.png
Kello-Suominen.jpg