FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

MOTO07.jpg

Tervetuloa Circuit Racing SM-sarjan sivustolle

Nettisivulta löydät ajankohtaista tietoa Circuit Racing SM-sarjan asioista ja päivitämme uutisia usein. 

Tätä sivustoa ylläpitää Road Racing Promotion Finland Oy.

FINSBK_CR_logo_5.png

KISAKOOSTE ALASTARO SM-OSAKILPAILU 2020

04.08.2020

Track Punk Racingin tuottama koostevideo Alastaron viikonlopusta... Enjoy...

Kello_Suominen_mainos_2020_yhteistyö.jpg

SM-sarja ja Kello-Suominen markkinointi yhteistyöhön

31.07.2020

Kello-Suominen Oy lahjoittaa upeat Tommy Hilfigerin Chronograph rannekellot Superbike ja Superstock 600-luokkien aika-ajojen nopeimman kierrosajan ajaneelle kuljettajalle, sekä toimittavat näyttävät palkinnot jokaiseen SM-osakilpailuun!

Kello- ja kultaliike Kello-Suominen Oy on toiminut Savossa vuodesta 1915 lähtien. He toimivat Varkaudesta käsin ja toimittavat tuotteita ympäri Suomea.

Laajan tuotevalikoiman ja laatumerkkien lisäksi myymälästä saa kaikki kello- ja kultasepän palvelut.

Suosituimpia palveluita ovat paristonvaihdot, ranne- ja kodinkellojen huollot, uusien kihla- ja vihkisormuksien valmistukset ja koon muutokset sekä korujen korjaukset ja erilaiset kaiverrukset pääasiassa metalipintoihin.

Lisäksi he tekevät käsinkaiverrukset lasiesineisiin ja huolehtivat taidekaiverruksista asiakkaiden toivomusten mukaisesti sekä toimivat edustavien palkintopokaalien, mitalien ja lajitunnusten maahantuojana.

Oma maahantuonti takaa kilpailukykyiset ja edulliset hinnat asiakkaillemme.

Kello-Suominen Oy Since 1915

FINSBK_CR_logo_5.png

PÄIVITYS KATSOJA TIETOIHIN ELOKUUN KILPAILUTAPAHTUMISSA

20.07.2020

Karsinamääräys poistuu tapahtumista elokuussa, eli ennakkotiedoista poiketen katsojia / kilpailjoita ei enää elokuun tapahtumissa tarvitsee eristää toisistaan, vaan kulkeminen yleisö / varikko-alueella on vapaata.

Pääsylippuja on tarjolla kilpailualueen portilla mutta niitä saa ostettua myös myös ennakkoon www.tiketti.fi kautta. Ja mikäli jonoja syntyy, kannattaa turvaväleistä pitää huolta ja kunnioittaa toisia katsojia.

Tämä on hieno uutinen kaiken kaikkiaan mutta toisaalta lisää tapahtumajärjestäjän / yksittäisen osallistujan vastuuta. Edelleen on huolehdittava turvaväleistä esim. katsomossa mutta onneksi Alastarolla on tilavat katsomot ja näin ollen turvaväleistä pystytään pitämään kiinni tarvittaessa (yksilön vastuu).

Myös varikko-alueella katsojien tulee pysytellä pois kilpailjoiden teltoista / karsinoista ja kunnioittaa yksilön oikeutta omaan turvaväliin.

Myös käsihygieniaan panostetaan edelleen ja alueelle laitetaan useaan paikkaan käsidesi pulloja, mikäli käsien pesu mahdollisuutta ei pystytä toteuttamaan.

TERVETULOA ALASTAROON 2.8.2020

FINSBK_CR_logo_5.png

ALASTARON KISAN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU / KYMIRING MUKAAN SM-SARJAAN 2020

06.07.2020
07.07.2020

ALASTARO SM / Viron mestaruuskilpailu 1.-2.8.2020

Kauden 2020 2 / 5 osakilpailun kilpailuun ilmoittautuminen on nyt avattu. Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ

Alastaron kilpailuviikonlopun muu aineisto löytyy TÄÄLTÄ

Yleisölle kilpailijat esittäytyvät SUNNUNTAINA 2.8 ja ennakkoliput tulevat myyntiin 8.7 alkaen. Lippukauppaan pääset TÄSTÄ

Suunnitelmissa on myydä pääsylippuja myös portilta ihan vanhaan malliin mutta tämä selviää (toivottavasti) 13.7 pidettävän hallituksen tiedoitustilaisuuden myötä.

Päivitämme tilannetta tilanteen mukaan.

 

KYMIRING 4 / 5 SM-osakilpailu 29.-30.8.2020

Koronakevään jyllätessä jouduttiin kauden avauskilpailuksi suunniteltu Kymiringin osakilpailu perumaan mutta nyt on saatu varmuus, että kilpailu voidaan kuitenkin järjestää kaudella 2020. Kilpailun järjestämisestä vastaa Motopark Racing Club ry. Kilpailuviikonloppu on 2-päiväinen mutta yleisölle avoin alustavasti vain sunnuntaina 30.8. Lisää tietoa KILPAILUT osiossa heti kun tietoa on jaettavissa. Pysykää kanavalla...

Tämä tarkoittaa sitä, että peruuntumisien takia vain 4:n osakilpailun mittaiseksi lyhentynyt kilpailukalenteri saadaan nyt alkuperäiseen suunnitelmaan ja kauden aikana ajetaan sittenkin 5 osakilpailua.

 

Alastaron ja Kymiringin välissä ajetaan Motoparkin 3 / 5 SM-osakilpailu 15.-16.8. Kilpailun järjestää Helsinki Racing Club ry. Lisätietoja lähiaikoina.

 

Kausi päätetään poikkeuksellisesti Pärnun radalla, Virossa 19.-20.9 ajettavalla osakilpailulla. Olisiko historia 1. kerta kun mestaruudet jaetaan kauden päätteeksi ulkomailla?

MP_logo.jpg
BIKE_logo.jpg
36_sales.png
Beta_Tools__15188.png
LAMMI_logo_2020.jpg
Kone-Rent_logo_2020.jpg
Track_Punk_Logo_(pinkki).jpg
Mainosnerg_logoLogo@2x.png

KISAKOOSTE ALASTARO SM-OSAKILPAILU 2020

Track Pung Racingin kisavideo Alastaron viikonlopulta 2020