FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

MOTO07.jpg

Tervetuloa Circuit Racing SM-sarjan sivustolle

Nettisivulta löydät muutamia pääkohtia kauden 2021 kilpailuista. 

Tätä sivua ei toistaiseksi päivitetä aktiivisesti ja julkaisut ovat kauden 2020 tuotantoa.

 

 

 

FINSBK_CR_logo_5.png

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 2020

01.10.2020

Circuit Racing SM-sarja ja Suomen Road Race Ajajat ry tiedotus kauden päättäjäisistä

 

Valitettavasti joudumme vallitsevan koronatilanteen takia perumaan tämän kauden päättäjäiset, meidän kaikkien turvallisuutta ajatellen.

Palkinnonsaajille ilmoitamme henkilökohtaisesti, kuinka palkinnot toimitetaan.

Tehdään yhdessä kaikkemme tilanteen rauhoittamiseksi!

 

Ystävällisin terveisin

Circuit Racing SM-sarja

SRRA

AT0515_juhlien_jarjestaminen_kuva-arkisto_SyywM.jpg

KISAKAUSI 2020 PAKETISSA. TULOKSET ALASTARO 2 JA LOPULLISET SARJAPISTEET PÄIVITETTY

22.09.2020

Circuit Racing SM-sarjan kilpailukausi päätettiin Alastaron moottoriradalla menneenä sunnuntaina. Ennakkoon pelkona oli, että syksyiset ilmat olisivat iso haaste kilpailun järjestämiselle mutta sää suosi kilpailujen järjestämistä ja yleisökin löysi vielä paikalle ihan kivasti.

Kilpailijat olivat yllättyneitä radan pidosta, vaikka keli ei ihan kesäisen lämmin ollutkaan ja aika-ajoissa oltiin ihan lähellä edellisen kilpailun parhaita aikoja ja jotkut tekivät myös omia ennätyksiään. Vaikka kilpailijoiden määrä oli paljon pienempi kuin edellisessä Alastaron kilpailussa, oli määrä ihan riittävä hyvien kisojen aikaansaamiseksi. Täm Alastaron kilpailu oli ns pioneeri koitos miten kilpailut saadaan vietyä läpi kokonaan 1-päiväisenä ja nyt ollaan kokemusta rikkaampia. Katsotaan sitten tulevaisuudessa millaiseksi kilpailut muodostuvat, pysytäänkö nyky formaatissa vai siirrytäänkö 1-päiväisiin kilpailuihin. Aikataulu oli tiukka mutta kilpailut saatiin vietyä läpi ilman ongelmia ja päivä saatiin päätökseen ihan aikataulussa.

Mestaruus kolmikot on nyt selvillä jokaisessa sarjassa ajettavassa luokassa ja lista on seuraavanlainen:

- OHVALE, kansallinen: Kulta Valter Piccardi, WCRC / Hopea Domi Pekkanen, IMK / Pronssi Jerry Miikki, IMK

- FIN Moto3, kansallinen: Kulta Alexandr Kyriakou, WCRC / Hopea Lenni Klemetti, IMK / Pronssi Jenny Ruokolainen, HelRC

- Retro Superbike, kansallinen: Kulta Raimo Kesseli, MRC / Hopea Keijo Pietilä, ECR / Pronssi Mikko Harsunen, MP-Tuki

- Jokamiesluokka, kansallinen: Kulta Ville Järvenpää, HelRC / Hopea Jarno Koitto, WCRC / Pronssi Olli Konttinen, MP-Tuki

- MiniGP, Suomen Cup: Kulta Luukas Klemetti, IMK / Hopea Maria Saluste, Viro / Pronssi Elias Matikainen, IMK

- FIN Supersport 300, Suomen Cup: Kulta Rasmus Nurmi, HelRC / Hopea Arttu Matikainen, IMK / Pronssi Antti Tolvanen, IMK

- Sivuvaunut, Suomen Cup: Kulta Tero Manninen/Joni Manninen, HelRC / Hopea Markku Artiola/Peetu Paavilainen, IMK / Pronssi Marko Hurme/Ville Hurme, MopoGP

- Superstock 600, Suomen Mestaruus: Kulta Peetu Paavilainen, MRC / Hopea Tuomas Kesti, WCRC / Pronssi Niko Tanskanen, IMK

- Superbike, Suomen Mestaruus: Kulta Magnus Collin, MRC / Hopea Ville Valtonen, KarMK / Pronssi Niko Mäkinen, WCRC

ONNITTELUT KAIKILLE MITALISTEILLE JA ISO KIITOS KAUDEN 2020 KILPAILUIHIN OSALLISTUNEILLE KILPAILJOILLE, TOIMITSIJOILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, KERHOILLE, SRRA:LLE JA KAIKILLE, JOTKA OMALTA OSALTAAN OVAT OLLEET MUKANA TEKEMÄSSÄ KILPAILUKAUTTA.

 

Alastaro 2 osakilpailun tulokset ja päivitetyt pistetilanteet 2020 löytyy täältä

FINSBK_CR_logo_5.png

ALASTARON 2. KISAN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ

05.09.2020

Kauden 2020 päättävän kilpailuviikonlopun ilmoittautuminen on auki ja ilmoittautumaan pääset täältä

Lisätiedot kilpailusta löytyy täältä

TERVETULOA

 

FINSBK_CR_logo_5.png

CIRCUIT RACING SM-SARJAN 5. OSAKILPAILU 20.9. SIIRTYY ALASTARON MOOTTORIDADALLE

31.08.2020

TIEDOTE 31.8.2020

Korona pandemian taas pahentuessa, joudumme ilmoittamaan järjestelyistä, että West Coast Racing Club ry on päättänyt peruuttaa Pärnun Auto24Ring radalla pidettäväksi aiotun Circuit Racing 5. SM-osakilpailun ja siirtää kilpailu ajettavaksi Alastaron moottoriradalle.

Tämä siksi, että nyt koko ajan kasvava todettujen tartuntojen määrä Virossa on sillä tasolla, että kilpailuviikonloppuun osallistuville on mitä ilmeisimmin tulossa omaehtoinen 14 vrk:n karanteeni Virosta palattuaan ja sen katsomme kohtuuttomaksi vaatimukseksi kilpailuun toimitsijoiksi / kilpailijoiksi / avustajiksi osallistuville, koska suurin osa heistä on kuitenkin ansiotyössä ja menettäisivät ison osan tuloistaan.

Kilpailupäivä säilyy samana, eli 20.9.2020.

Aikataulu ajoittuu klo 09.00 – 19.00 väliselle ajalle ja kilpailupäivästä tulee pitkä, mutta tällä toimella varmistamme kauden saattamisen loppuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vain kilpailupaikka vaihtuu. Lauantai-illalla 19.9 saadaan järjestettyä pienimuotoinen vapaa harjoittelu kaikille kilpailuun osallistuville kuljettajille.

Tavoitteena on julkaista kilpailukutsu / lisämääräys Alastaron 5. SM-sarjan osakilpailuun viimeistään Keskiviikkona 2.9 ja saada samalla kilpailun ilmoittautuminen auki.

Tiedotamme heti kilpailuluvan saatuamme asiasta lisää ja julkaisemme aikataulun.

Kilpailun pääsyliput tulevat myyntiin www.tiketti.fi palveluun heti kun asia saa vahvistuksen. Kilpailu on avoinna yleisölle Sunnuntaina 20.9 ja tiedotamme mahdollisista katsojamääristä sitä mukaa kuin niistä valtiovallan toimesta ilmoitetaan. Lisätiedot päivittyvät SM-sarjan nettisivustolle www.roadracingsm.fi 

Pahoittelemme mahdollisesti siirrosta aiheutuvaa vaivaa / haittaa mutta kuitenkin toivomme, että tällä ratkaisulla kaikki voittavat ja saadaan ajettua Circuit Racing SM-sarja alkuperäisen ohjelman mukaan loppuun 5 osakilpailun mittaisena.

 

Mika Mäkinen

West Coast Racing Club ry, puheenjohtaja / Circuit Racing SM-sarja, promoottori

Kello-Suominen.jpg