FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

RacingBackground.jpg
FINSBK_CR_logo_5.png

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 2020

01.10.2020

Circuit Racing SM-sarja ja Suomen Road Race Ajajat ry tiedotus kauden päättäjäisistä

 

Valitettavasti joudumme vallitsevan koronatilanteen takia perumaan tämän kauden päättäjäiset, meidän kaikkien turvallisuutta ajatellen.

Palkinnonsaajille ilmoitamme henkilökohtaisesti, kuinka palkinnot toimitetaan.

Tehdään yhdessä kaikkemme tilanteen rauhoittamiseksi!

 

Ystävällisin terveisin

Circuit Racing SM-sarja

SRRA

AT0515_juhlien_jarjestaminen_kuva-arkisto_SyywM.jpg

KISAKAUSI 2020 PAKETISSA. TULOKSET ALASTARO 2 JA LOPULLISET SARJAPISTEET PÄIVITETTY

22.09.2020

Circuit Racing SM-sarjan kilpailukausi päätettiin Alastaron moottoriradalla menneenä sunnuntaina. Ennakkoon pelkona oli, että syksyiset ilmat olisivat iso haaste kilpailun järjestämiselle mutta sää suosi kilpailujen järjestämistä ja yleisökin löysi vielä paikalle ihan kivasti.

Kilpailijat olivat yllättyneitä radan pidosta, vaikka keli ei ihan kesäisen lämmin ollutkaan ja aika-ajoissa oltiin ihan lähellä edellisen kilpailun parhaita aikoja ja jotkut tekivät myös omia ennätyksiään. Vaikka kilpailijoiden määrä oli paljon pienempi kuin edellisessä Alastaron kilpailussa, oli määrä ihan riittävä hyvien kisojen aikaansaamiseksi. Täm Alastaron kilpailu oli ns pioneeri koitos miten kilpailut saadaan vietyä läpi kokonaan 1-päiväisenä ja nyt ollaan kokemusta rikkaampia. Katsotaan sitten tulevaisuudessa millaiseksi kilpailut muodostuvat, pysytäänkö nyky formaatissa vai siirrytäänkö 1-päiväisiin kilpailuihin. Aikataulu oli tiukka mutta kilpailut saatiin vietyä läpi ilman ongelmia ja päivä saatiin päätökseen ihan aikataulussa.

Mestaruus kolmikot on nyt selvillä jokaisessa sarjassa ajettavassa luokassa ja lista on seuraavanlainen:

- OHVALE, kansallinen: Kulta Valter Piccardi, WCRC / Hopea Domi Pekkanen, IMK / Pronssi Jerry Miikki, IMK

- FIN Moto3, kansallinen: Kulta Alexandr Kyriakou, WCRC / Hopea Lenni Klemetti, IMK / Pronssi Jenny Ruokolainen, HelRC

- Retro Superbike, kansallinen: Kulta Raimo Kesseli, MRC / Hopea Keijo Pietilä, ECR / Pronssi Mikko Harsunen, MP-Tuki

- Jokamiesluokka, kansallinen: Kulta Ville Järvenpää, HelRC / Hopea Jarno Koitto, WCRC / Pronssi Olli Konttinen, MP-Tuki

- MiniGP, Suomen Cup: Kulta Luukas Klemetti, IMK / Hopea Maria Saluste, Viro / Pronssi Elias Matikainen, IMK

- FIN Supersport 300, Suomen Cup: Kulta Rasmus Nurmi, HelRC / Hopea Arttu Matikainen, IMK / Pronssi Antti Tolvanen, IMK

- Sivuvaunut, Suomen Cup: Kulta Tero Manninen/Joni Manninen, HelRC / Hopea Markku Artiola/Peetu Paavilainen, IMK / Pronssi Marko Hurme/Ville Hurme, MopoGP

- Superstock 600, Suomen Mestaruus: Kulta Peetu Paavilainen, MRC / Hopea Tuomas Kesti, WCRC / Pronssi Niko Tanskanen, IMK

- Superbike, Suomen Mestaruus: Kulta Magnus Collin, MRC / Hopea Ville Valtonen, KarMK / Pronssi Niko Mäkinen, WCRC

ONNITTELUT KAIKILLE MITALISTEILLE JA ISO KIITOS KAUDEN 2020 KILPAILUIHIN OSALLISTUNEILLE KILPAILJOILLE, TOIMITSIJOILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, KERHOILLE, SRRA:LLE JA KAIKILLE, JOTKA OMALTA OSALTAAN OVAT OLLEET MUKANA TEKEMÄSSÄ KILPAILUKAUTTA.

 

Alastaro 2 osakilpailun tulokset ja päivitetyt pistetilanteet 2020 löytyy täältä

FINSBK_CR_logo_5.png

ALASTARON 2. KISAN ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ

05.09.2020

Kauden 2020 päättävän kilpailuviikonlopun ilmoittautuminen on auki ja ilmoittautumaan pääset täältä

Lisätiedot kilpailusta löytyy täältä

TERVETULOA

 

FINSBK_CR_logo_5.png

CIRCUIT RACING SM-SARJAN 5. OSAKILPAILU 20.9. SIIRTYY ALASTARON MOOTTORIDADALLE

31.08.2020

TIEDOTE 31.8.2020

Korona pandemian taas pahentuessa, joudumme ilmoittamaan järjestelyistä, että West Coast Racing Club ry on päättänyt peruuttaa Pärnun Auto24Ring radalla pidettäväksi aiotun Circuit Racing 5. SM-osakilpailun ja siirtää kilpailu ajettavaksi Alastaron moottoriradalle.

Tämä siksi, että nyt koko ajan kasvava todettujen tartuntojen määrä Virossa on sillä tasolla, että kilpailuviikonloppuun osallistuville on mitä ilmeisimmin tulossa omaehtoinen 14 vrk:n karanteeni Virosta palattuaan ja sen katsomme kohtuuttomaksi vaatimukseksi kilpailuun toimitsijoiksi / kilpailijoiksi / avustajiksi osallistuville, koska suurin osa heistä on kuitenkin ansiotyössä ja menettäisivät ison osan tuloistaan.

Kilpailupäivä säilyy samana, eli 20.9.2020.

Aikataulu ajoittuu klo 09.00 – 19.00 väliselle ajalle ja kilpailupäivästä tulee pitkä, mutta tällä toimella varmistamme kauden saattamisen loppuun alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vain kilpailupaikka vaihtuu. Lauantai-illalla 19.9 saadaan järjestettyä pienimuotoinen vapaa harjoittelu kaikille kilpailuun osallistuville kuljettajille.

Tavoitteena on julkaista kilpailukutsu / lisämääräys Alastaron 5. SM-sarjan osakilpailuun viimeistään Keskiviikkona 2.9 ja saada samalla kilpailun ilmoittautuminen auki.

Tiedotamme heti kilpailuluvan saatuamme asiasta lisää ja julkaisemme aikataulun.

Kilpailun pääsyliput tulevat myyntiin www.tiketti.fi palveluun heti kun asia saa vahvistuksen. Kilpailu on avoinna yleisölle Sunnuntaina 20.9 ja tiedotamme mahdollisista katsojamääristä sitä mukaa kuin niistä valtiovallan toimesta ilmoitetaan. Lisätiedot päivittyvät SM-sarjan nettisivustolle www.roadracingsm.fi 

Pahoittelemme mahdollisesti siirrosta aiheutuvaa vaivaa / haittaa mutta kuitenkin toivomme, että tällä ratkaisulla kaikki voittavat ja saadaan ajettua Circuit Racing SM-sarja alkuperäisen ohjelman mukaan loppuun 5 osakilpailun mittaisena.

 

Mika Mäkinen

West Coast Racing Club ry, puheenjohtaja / Circuit Racing SM-sarja, promoottori

FINSBK_CR_logo_5.png

KYMIRING ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

11.08.2020
13.08.2020

Kymiringin 2020 SM-osakilpailun ilmoittautuminen on nyt avattu. Lisätiedot / linkit kilpailuviikonlopusta löytyy täältä

Kauden avauskilpailuksi suunniteltu Kymiringin osakilpailu jouduttiin valitettavasti peruuttamaan keväällä koronan takia mutta nyt kilpailu toteutuu osana SM-sarjaa.

Ratana Kymiring on suurimmalle osalle kilpailijoista ihan uusi tuttavuus ja viikonlopusta tulee todella haasteellinen, sillä ennakkoon harjoittelu ei ole mahdollista, tiukentuneiden ympäristölupien takia.

Myös yleisölle kilpailu tulee olemaan "avaus" kilpailu ja järjestyksessään ensimmäinen tällä radalla.

TERVETULOA KISAILEMAAN Kymiringille

FINSBK_CR_logo_5.png

KISAKOOSTE ALASTARO SM-OSAKILPAILU 2020

04.08.2020

Track Punk Racingin tuottama koostevideo Alastaron viikonlopusta... Enjoy...

Kello_Suominen_mainos_2020_yhteistyö.jpg

SM-sarja ja Kello-Suominen markkinointi yhteistyöhön

31.07.2020
12.08.2020

Kello-Suominen Oy lahjoittaa upeat Tommy Hilfigerin Chronograph rannekellot Superbike ja Superstock 600-luokkien aika-ajojen nopeimman kierrosajan ajaneelle kuljettajalle, sekä toimittavat näyttävät palkinnot jokaiseen SM-osakilpailuun!

Kello- ja kultaliike Kello-Suominen Oy on toiminut Savossa vuodesta 1915 lähtien. He toimivat Varkaudesta käsin ja toimittavat tuotteita ympäri Suomea.

Laajan tuotevalikoiman ja laatumerkkien lisäksi myymälästä saa kaikki kello- ja kultasepän palvelut.

Suosituimpia palveluita ovat paristonvaihdot, ranne- ja kodinkellojen huollot, uusien kihla- ja vihkisormuksien valmistukset ja koon muutokset sekä korujen korjaukset ja erilaiset kaiverrukset pääasiassa metalipintoihin.

Lisäksi he tekevät käsinkaiverrukset lasiesineisiin ja huolehtivat taidekaiverruksista asiakkaiden toivomusten mukaisesti sekä toimivat edustavien palkintopokaalien, mitalien ja lajitunnusten maahantuojana.

Oma maahantuonti takaa kilpailukykyiset ja edulliset hinnat asiakkaillemme.

Kello-Suominen Oy Since 1915

FINSBK_CR_logo_5.png

PÄIVITYS KATSOJA TIETOIHIN ELOKUUN KILPAILUTAPAHTUMISSA

20.07.2020

Karsinamääräys poistuu tapahtumista elokuussa, eli ennakkotiedoista poiketen katsojia / kilpailjoita ei enää elokuun tapahtumissa tarvitsee eristää toisistaan, vaan kulkeminen yleisö / varikko-alueella on vapaata.

Pääsylippuja on tarjolla kilpailualueen portilla mutta niitä saa ostettua myös myös ennakkoon www.tiketti.fi kautta. Ja mikäli jonoja syntyy, kannattaa turvaväleistä pitää huolta ja kunnioittaa toisia katsojia.

Tämä on hieno uutinen kaiken kaikkiaan mutta toisaalta lisää tapahtumajärjestäjän / yksittäisen osallistujan vastuuta. Edelleen on huolehdittava turvaväleistä esim. katsomossa mutta onneksi Alastarolla on tilavat katsomot ja näin ollen turvaväleistä pystytään pitämään kiinni tarvittaessa (yksilön vastuu).

Myös varikko-alueella katsojien tulee pysytellä pois kilpailjoiden teltoista / karsinoista ja kunnioittaa yksilön oikeutta omaan turvaväliin.

Myös käsihygieniaan panostetaan edelleen ja alueelle laitetaan useaan paikkaan käsidesi pulloja, mikäli käsien pesu mahdollisuutta ei pystytä toteuttamaan.

TERVETULOA ALASTAROON 2.8.2020

FINSBK_CR_logo_5.png

ALASTARON KISAN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU / KYMIRING MUKAAN SM-SARJAAN 2020

06.07.2020
07.07.2020

ALASTARO SM / Viron mestaruuskilpailu 1.-2.8.2020

Kauden 2020 2 / 5 osakilpailun kilpailuun ilmoittautuminen on nyt avattu. Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ

Alastaron kilpailuviikonlopun muu aineisto löytyy TÄÄLTÄ

Yleisölle kilpailijat esittäytyvät SUNNUNTAINA 2.8 ja ennakkoliput tulevat myyntiin 8.7 alkaen. Lippukauppaan pääset TÄSTÄ

Suunnitelmissa on myydä pääsylippuja myös portilta ihan vanhaan malliin mutta tämä selviää (toivottavasti) 13.7 pidettävän hallituksen tiedoitustilaisuuden myötä.

Päivitämme tilannetta tilanteen mukaan.

 

KYMIRING 4 / 5 SM-osakilpailu 29.-30.8.2020

Koronakevään jyllätessä jouduttiin kauden avauskilpailuksi suunniteltu Kymiringin osakilpailu perumaan mutta nyt on saatu varmuus, että kilpailu voidaan kuitenkin järjestää kaudella 2020. Kilpailun järjestämisestä vastaa Motopark Racing Club ry. Kilpailuviikonloppu on 2-päiväinen mutta yleisölle avoin alustavasti vain sunnuntaina 30.8. Lisää tietoa KILPAILUT osiossa heti kun tietoa on jaettavissa. Pysykää kanavalla...

Tämä tarkoittaa sitä, että peruuntumisien takia vain 4:n osakilpailun mittaiseksi lyhentynyt kilpailukalenteri saadaan nyt alkuperäiseen suunnitelmaan ja kauden aikana ajetaan sittenkin 5 osakilpailua.

 

Alastaron ja Kymiringin välissä ajetaan Motoparkin 3 / 5 SM-osakilpailu 15.-16.8. Kilpailun järjestää Helsinki Racing Club ry. Lisätietoja lähiaikoina.

 

Kausi päätetään poikkeuksellisesti Pärnun radalla, Virossa 19.-20.9 ajettavalla osakilpailulla. Olisiko historia 1. kerta kun mestaruudet jaetaan kauden päätteeksi ulkomailla?

FINSBK_CR_logo_5.png

KISAKOOSTE KEMORA SM-OSAKILPAILU 2020

30.06.2020

Track Punk Racingin tuottama kisakooste nähtävissä

FINSBK_CR_logo_5.png

SM-SARJA JA TRACK PUNK RACING MEDIASOPIMUKSEEN

24.06.2020
30.06.2020


SM-sarja ja Track Punk Racing ovat sopineet median tuottamisesta SM-sarjalle kilpailukaudelle 2020. Tällä tavoin pyrimme parantamaan sarjan näkyvyyttä ja mahdollistamaan myös kilpailijoiden ja muidenkin tahojen videoiden ja kuvamateriaalien näkyvyyden kaikille seuraajille.

"Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta sopimuksesta ja kun yhteinen sävelkin löydettiin nopealla aikataululla, uskomme, että yhteistyö vie koko lajia eteenpäin ja tätä kautta saadaan lajille uusia seuraajia ja jopa harrastajia, toteavat SM-sarjan promoottori Mika Mäkinen ja Track Punk Racingin Jenni Jokela yhteen ääneen"

NÄKYVYYTTÄ TARJOLLA !!!

Track Punk Racing tuottaa SM-sarjalle videokoosteita ja tekee kauden kisoista aika-ajoin myös stream lähetyksiä.

Tulemme julkaisemaan kauden 2020 osakilpailuista kattavammat koosteet ja tulokset koostevideoiden muodossa, joita jaamme sosiaaliseen mediaan ja muille palvelualustoille. Linkit videoihin jaamme SM-sarjan facebook sivulla.

TILAA OMILLE VIDEOILLE

Lähetä meille kisaviikonlopun aikana omia videoitasi viikonlopulta ja auta samalla lajia saamaan lisää näkyvyyttä. Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia varikkofiilistelypätkiä, ajovideoita ja muuta videomateriaalia kisoista.

Materiaalit koostetaan osin jo harjoituksissa, joten jos haluat videoitasi mukaan koosteisiin, niin lataus ennen maanantaita.

Lähetä videosi tämän linkin kautta: www.trackpunkracing.com/lataus/

TERVETULOA MUKAAN
 

FINSBK_CR_logo_5.png

KUVAUSPALVELUT KAUDELLA 2020

23.06.2020
30.06.2020

Circuit Racingin SM-sarjan valokuvaus kaudella 2020

SM-sarja ja Harjukuvat ovat sopinet kuvauspalvelujen tuottamisesta myös kaudella 2020.

Harjukuvat kuvaa tilauksesta kuskeja SM-kilpailuissa aivan samoin kuin viime vuonnakin. Ainoa muutos tänä vuonna on se, että laskun lähettää SM-sarjan sijasta Juha Harju. Hinta on 30€ kilpailua kohti ja se sisältää vähintään 25 valokuvaa radalta ja varikolta. Hinta ei sisällä ALV:ia.

Kuvat lähetetään ladattavaksi joko Wetransferin tai Driven kautta maanantaina kilpailuviikonlopun jälkeen. Mahdollisuuksien mukaan lauantain kuvia pyritään toimittamaan jo pieni erä lauantaina. Jotta saamme lisää tilaa Driveen, niin poistamme viime vuoden kansioita – olethan ladannut omat kuvasi koneellesi?

Somessa, lehdistötiedotteissa ja muuten julkisesti kuvia käytettäessä kuvaajaksi on mainittava Harjukuvat, #Harjukuvat.

Tilaa Kemoran kuvat viimeistään torstaina 25.6 harjukuva@gmail.com

Onnea kisoihin ja nähdään!

Terveisin

Juha ja Hinni, HARJUKUVAT

IMG_0120.JPG

KEMORAN ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

02.06.2020

Kemoran 2020 SM-osakilpailun ilmoittautuminen on nyt avattu. Lisätiedot / linkit kilpailuviikonlopusta löytyy täältä

Päivitämme tilannetta koko ajan, sillä vielä on epävarmaa, saadaanko kilpailuviikonloppuna katsojia mukaan vai täytyykö ekaa kertaan historian aikana ajaa "tyhjille" katsomoille ja nauttia kilpailuviikonlopusta vain "oman" väen kesken... Toivotaan, että yleisöllekin voimme tämän vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan viikonlopun tarjota mutta vielä on liian aikaista sanoa.

TÄRKEÄ MUISTUTUS KILPAILIJOILLE

Ilmoittautuminen Circuit Racing SM-sarjaan on pakollinen, sillä vain ilmoittautumalla 15.6 mennessä SM-sarjaan tulet ajamaan koko kauden sarjapisteistä. SM-sarjaan ilmoittautuminen tehdään täällä

Kauden avauskilpailua on odotettu kuin kuuta nousevaa ja tämä näyttää suunnan koko SM-sarjan kisoille tänä vuonna. Toivotaan, että osallistujalistasta tulee runsaslukuinen ja kattava...

TERVETULOA KISAILEMAAN KEMORAAN

FINSBK_CR_logo_5.png

SM-SARJA KÄYNTIIN KEMORAN OSAKILPAILULLA 27.-28.6.2020

27.05.2020
02.06.2020

SML - Circuit Racing -lajiryhmä 

 t i e d o t t a a  2 7 . 0 5 . 2 0 2 0.

 

Circuit Racingin SM-sarja starttaa Kemoran osakilpailulla 26.-28.6.2020

 

Circuit Racingin SM-sarjan avauskilpailu ajetaan Kemoran moottoriradalla aiemmin ilmoitettuna ajankohtana eli 27.-28.6.2020. Kilpailukutsu julkaistaan viimeistään 1. kesäkuuta ja samalla aukeaa kilpailuun ilmoittautuminen MOTTI-palvelun kautta https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/ sekä SM-sarjaan ilmoittautuminen SM-sarjan nettisivujen kautta www.roadracingsm.fi. Kilpailun järjestäjänä toimii WCRC.

Kilpailu kaavailtiin ensin ajettavaksi ilman yleisöä. AVI päivitti ja tarkensi 26.5. aiemmin antamiaan ohjeita niin, että kilpailijoiden ja toimitsijoiden lisäksi sallitaan 500 hengen yleisö, mikäli yleisö pidetään erillään kilpailijoista ja toimitsijoista. Siksi järjestäjä harkitsee vielä uudelleen, voidaanko tapahtumaan sallia myös yleisön pääsy. Käytännössä tämä tarkoittaisi suljettua varikkoa, mikäli yleisölle annetaan mahdollisuus tulla seuraamaan kilpailua.

 Järjestäjä julkaisee ja toimittaa kilpailijoille etukäteen kattavan tietopaketin siitä, miten kilpailuviikonlopun normaaleista käytännöistä on poikettava kokoontumis- ja muiden voimassa olevien rajoitusten takia. Ilmoittautumismaksut ja muut yksityiskohdat julkaistaan kilpailukutsun yhteydessä. Kilpailumaksu tulee pitämään sisällään myös perjantain treenipäivän.

Lisätietoja julkaistaan myös SM-sarjan nettisivuille www.roadracingsm.fi/

 

Circuit Racingin SM-kilpailukalenteri tällä hetkellä:

 Kemora 27.-28.6. 

Alastaro 1.-2.8.

Motopark 15.-16.8.

Pärnu 19.-20.9.

 

Terveisin

Petri Paavilainen

Circuit Racing lajipäällikkö

ja

Mika Mäkinen

Road Racing SM-sarja

Chaindriveswivel.jpg

KYMIRING OSAKILPAILU PERUTTU

17.04.2020

Vallitsevan korona tilanteen vuoksi KymiRing:n avauskilpailu 5-7.6.2020 joudutaan valitettavasti perumaan. Kilpailutapahtuma oli tarkoitus järjestää SM-luokille yhdessä AKK:n kanssa. Tutkimme edelleen mahdollisia vaihtoehtoja kilpailun järjestämiseen myöhemmin tänä vuonna, kunhan korona tilanne selkeytyy.

Toivotaan, että SM-sarja saadaan käynnistettyä Kemorassa 26-28.6.2020. Mikäli Kemoran osakilpailu joudutaan perumaan, tiedotetaan perumisesta viimeistään 25.5.2020.

 

Terveisin

Circuit Racing lajiryhmä Petri Paavilainen

Circuit Racing SM-sarja Mika Mäkinen

tiger.jpg

MUUTOKSIA 2020 KILPAILUKALENTERIIN

28.03.2020

Moikka kaikille SM-sarjan puolesta.

Vallitseva tilanne koronan myötä tulee vaikuttamaan isosti myös rakkaan lajimme SM-sarjan käytännön järjestelyihin, siitä ei pääse mihinkään... Circuit Racing lajiryhmän ja kilpailunjärjestäjien kesken olemme olleet neuvotteluyhteydessä ja siltä pohjalta on lajiryhmän toimesta laadittu seuraava tiedonanto. Tsemppiä kaikille kisaodotukseen ja pidetään huolta toisistamme. Mika Mäkinen, Circuit Racing SM-sarja.                                                                                                                                                        

 SML – Circuit Racing -lajiryhmä t i e d o t t a a

 2 7 . 0 3 . 2 0 2 0.

Circuit Racing SM-sarja - kauden 2020 tilanne

 

Koronavirusepidemia ja siihen liittyvät liikkumisrajoitukset aiheuttavat muutoksia Circuit Racingin SM-sarjan kilpailukalenteriin. Tässä tiivistetysti tämän hetken tilanne.

 

Kauden avauskilpailuksi tarkoitetun Pärnun osakilpailu on peruttu ja alustava uusi ajankohta on 19.-20.9 Pärnussa (korjattu 28.3 klo 19.00).
Kauden 2. osakilpailu KymiRingillä on SML:n ja AKK:n yhteiskilpailu, jonka järjestäminen on epävarmaa ja siitä tehdään päätös 15.4.
Kauden muut kilpailut (3., 4. ja 5.) pyritään järjestämään alkuperäisen kalenterin mukaan. Mikäli näihin täytyy tehdä vielä muutoksia, niistä ilmoitetaan erikseen viimeistään 30 päivää ennen h-hetkeä.

 

SM-sarjaan ilmoittautuminen ja sarjamaksu:

SM-sarjaan ilmoittautuminen avataan toukokuun 1. päivänä. Erillistä sarjamaksua ei ilmoittautumisen yhteydessä peritä. Muuttuneen tilanteen takia sarjasäännöt vaativat tarkistuksia ja tarkistetut sarjasäännöt julkaistaan, kun tiedämme varmasti, milloin kilpailut jatkuvat. Sarjamaksu peritään osissa kilpailuihin ilmoittautumisen yhteydessä, sarjamaksun suuruus varmistuu sarjasääntöjen julkaisemisen yhteydessä.

Yhtään kilpailua ei tulla järjestämään/ajamaan ilman yleisöä.
Ilmoittautumisajan puitteissa on tultava minimissään 85 osallistujaa, muuten kilpailun järjestäjä voi tehdä muutoksia ajettaviin luokkiin sekä lyhentää kilpailun yksipäiväiseksi.

 

SML:n ohjeet ajoharjoitteluun poikkeustilanteen aikana:

Radat saavat olla auki, mutta tapahtumia ja kokoontumisia ei saa järjestää. Olympiakomitea ja urheiluyhteisö ovat linjanneet, että ulkona tapahtuva omaehtoinen harjoittelu on toistaiseksi edelleen sallittua ja suotavaa ihmisten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Valtioneuvoston ja THL:n ohjeistuksia on kuitenkin noudatettava tarkasti. Radoilla voi toistaiseksi harjoitella omaehtoisesti ja ratojen ylläpitäjien on huomioitava vallitseva tilanne, annetut määräykset ja kiellot. Rata-aluetta käyttäviä harjoittelijoita on myös tiedotettava poikkeustilanteen olosuhteista ja määräyksistä.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi elleivät viranomaiset muuta ilmoita ja niitä päivitetään SML:n verkkosivuille sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

SML:n julkaisemat ohjeet löytyvät SML:n verkkosivuilta oheisesta linkistä:

 https://www.moottoriliitto.fi/uutiset/sml-n-ohjeita-omaehtoiseen-harjoitteluun-moottoriradoilla-ja-harjoittelualueilla/

 

Pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta.

Petri Paavilainen

Circuit Racing lajipäällikkö

luxus.jpg

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET IMATRA 2.11.2019

25.09.2019

Road Racing kauden päättäjäisiä juhlitaan 2.11.2019 Imatran Valtionhotellissa (Torkkelinkatu 2, 55100 Imatra).

Imatralla juhlitaan menestyjiä ja nautitaan yhdessä porukalla kauden saavutuksista.

Päivän ohjelma:

- Road Racing SM-sarja 2019 / 2020 klo 14.00 – 15.00. AVOIN TILAISUUS KAIKILLE

- SRRA vuosikokous 15.00 – 16.00. AVOIN TILAISUUS KAIKILLE

- Illallinen ja palkintojenjako Juhlasalissa klo 19.00 – 23.00. Mukana huippuunsa viritettyä stand up komiikkaa suomen huipulta…

- Iltaa jatketaan Linnan kellarissa DJ:n vauhdittaessa tanssilattiaa…

Illalliskortti 50,00 €. Maksu illalliskortista maksetaan Road Racing Promotion Finland Oy tilille FI62 5716 9020 0842 37 VIIMEISTÄÄN 25.10 ja viestikenttään maksuun kohdistuvien nimet.

SM-sarja maksaa illallisen KAIKILLE MITALISTEILLE, eli Teidän tulee vain ilmoittautua ja mahdollisesti varata majoitus itse.

Ilmoittautumiset kauden päätöstilaisuuteen toimisto@roadracingsm.fi. Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä.

Olemme varanneet tietyn suuruisen huonekiintiön päätösjuhlaan osallistuville, alla olevin hinnoin:

-  STANDARD Puistohotellin huoneet 1hh = 95,00 € / yö

- STANDARD Puistohotellin huoneet 2hh = 115,00 € / yö

- SUPERIOR LINNA huoneet 1hh = 115,00 € / yö

- SUPERIOR LINNA huoneet 2hh = 135,00 € / yö

Tarkemmat kuvaukset ovat nähtävillä varaussivulla ja alla ohjeet.

Jokainen majoittuja varaa / maksaa huoneensa itse seuraavaa linkkiä hyödyntäen: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BROA021119 17.10.2019 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Tulkaa kaikki juhlimaan kanssamme kauden päätöstä.

Pukeutumiskoodi tilaisuuteen Smart Casual

 TERVETULOA

 

Ystävällisin terveisin

Road Racing SM-sarja 2019 / SRRA ry

RacingBackground.jpg

KAUDEN 2019 PISTETILANTEET PÄIVITETTY

16.09.2019

Road Racing kilpailukausi 2019 on saatu päätökseen kaikkien luokkien osalta.

MiniGP luokassa lopullisiin pisteisiin laskettiin yhteensä 7 kilpailuviikonloppua / 14 kilpailustarttia.

JOKAMIES luokan lopullisiin pisteisiin laskettiin yhteensä 6 kilpailuviikonloppua / 12 kilpailustarttia.

Muiden luokkien pistetilanteet muodostuivat SM-osakilpailuiden mukaan, eli 5 kilpailuviikonloppua / 10 kilpailustarttia.

 

ONNITTELUT kaikille mitalisteille ja KIITOS SM-sarjan puolesta kaikille osallistujille.

 

Lopulliset pistetilanteet löytyy täältä

RacingBackground.jpg

Tulokset päivitetty, MOTOPARK 5/5 osakilpailu 2019

18.08.2019

Motoparkin, kauden 2019 finaaliviikonlopun tulokset on lisätty sivuille. KILPAILUT -> TULOKSET.

Kausi 2019 jatkuu vielä Jokamiesluokka ja MiniGP luokkien osalta.

Tässä mitalistit muista luokista:

SUPERSTOCK 600 SM: 1. Kimi Patova HyMK 208 pistettä, 2. Felix Nässi HelRC 206 pistettä ja 3. Peter Paloranta VRT 129 pistettä.

SUPERBIKE SM: Eeki Kuparinen TMK 245 pistettä, 2. Niko Mäkinen WCRC 155 pistettä ja 3. Juha Kallio IMK 136 pistettä.

SIVUVAUNUT Suomen Cup: Tero Manninen / Joni Manninen HelRC 225 pistettä, 2. Timo Kallio / Jere Nuppola IMK 205 pistettä ja 3. Markku Artiola / Pia Koskela IMK 121 pistettä.

SUPERSPORT 300 kansallinen: 1. Juho Kantola MRC 223 pistettä, 2. Niko Lehtiranta WCRC 199 pistettä ja 3. Rasmus Nurmi HelRC 188 pistettä.

MORIWAKI CUP kansallinen 1. Akseli Putkonen IMK 140 pistettä ja 2. Lenni Klemetti IMK 100 pistettä.

RETRO SUPERBIKE kansallinen: Raimo Kesseli MRC 200 pistettä, 2. Keijo Pietilä ECR 162 pistettä ja 3. Erik Mäkiniemi TSMU 131 pistettä.

 

Sivuille on lisätty myös sarjapisteet 5/5 osakilpailun jälkeen. Tulokset sivulle pääset tästä

Alastaro_sunnuntai.jpg

Kooste Alastaron sunnuntailta

31.07.2019

Kilvanajo jatkui sunnuntaina Alastarolla ja jälleen ajettiin rataennätysvauhtia.

Niki_alastaro.jpg

Kooste Alastaron lauantailta

29.07.2019

Alastarolla ajettiin jo lauantaina lujaa kaikissa luokissa.

IMG_6595.JPG

Tulokset päivitetty, Alastaro 4/5 osakilpailu 2019

28.07.2019
18.08.2019

Alastaron osakilpailun tulokset on lisätty sivuille. KILPAILUT -> TULOKSET.

Eeki Kuparinen varmisti Superbike luokan Suomen Mestaruuden 2019

Sivuille on lisätty myös sarjapisteet 4/5 osakilpailun jälkeen. Tulokset sivulle pääset tästä

4K4A1541.JPG

Tiedote Road Racing SM-sarja 4. osakilpailu, Alastaro – Muutoksia katsomo-olosuhteisiin

26.07.2019

27.-28.7.2019 Alastaron moottoriradalla ajettavan
Road Racingin SM-sarjan 4. osakilpailun katsomo-olosuhteisiin on tullut muutoksia.

Kilpailun järjestäjästä johtumattomista syistä, rata-alueella ei ole käytössä 2000 istumapaikan katsomoja.

Katsomot on vuokrattu rata-alueen ulkopuolelle, eikä niitä ole palautettu ajoissa. Hätäratkaisuna kilpailun järjestäjä on hankkinut paikalle 240 istumapaikan katsomot.

Kehotammekin kaikkia katsojia ottamaan mahdollisuuksien mukaan helposti kuljetettavia istuimia (esim. retkijakkara).

Katsomoalueeksi suosittelemme maavallikatsomoa pääsuoran jälkiosan kohdalla.

Pahoittelemme katsojille aiheutunutta haittaa.

Pääsylipun hinnasta on mahdollista hakea 5€ hyvitys jälkikäteen sähköpostitse osoitteesta info@wcrc.fi

Road Racing SM-sarja / West Coast Racing Club ry

https://www.roadracingsm.fi/

4K4A1539.JPG

ALASTARO TEASER

26.07.2019

Viikonloppuna Alastarossa nähdään varmasti jännittäviä kilpailuja!

IMG_9930.JPG

Uusittu alastaron rata

21.07.2019

Vajaan viikon kuluttua startataan Alastaron moottoriradalla kauden 4. SM-osakilpailuviikonloppu, joka ajetaan kaksi päiväisenä 27.-28.7.2019.

Alastaron rata-alue kaikkineen on kokenut kokonaisvaltaisen uudistumisen juuri ennen SM-osakilpailu viikonloppua. Rata on pinnoitettu kokonaan uudelleen, jopa 50% paremmalla pidon omaavalla asvaltilla. Rataan on tehty myös paljon turvallisuuteen liittyvä parannuksia; levennyksiä mutkien suoja-alueisiin, sekä turva-alueiden laajentamisella. Myös varikko alue on uudistunut mukavasti, tarjoten kilpailijoille uudet ja väljemmät alueet leiriytymiseen.

Odotettavissa on uusia rataennätyksiä?, tiukkoja taisteluja kansainvälisten kilpailjoiden myötä kun mm. Niki Tuuli saapuu Alastarolle mittaamaan vauhtinsa Superbike lähtöön. Vielä kun katselijoille tarjotaan mm. jättinäytöltä kilpailun tulospalvelu seurattavaksi, puitteet ovat kunnossa jännittävää viikonloppua varten. Ja koko radan tapahtumat näkyvät esteettömästi kaikille, livenä...

Track Punk Racing teki hienon teaserin uudistuneesta radasta ja se on katsottavissa täältä

TERVETULOA kisakatsomoon...

RacingBackground.jpg

Tulokset päivitetty, Pärnu 3/5 osakilpailu 2019

14.07.2019

Pärnun osakilpailun tulokset on lisätty sivuille. KILPAILUT -> TULOKSET. Sivuille on lisätty myös sarjapisteet 3/5 osakilpailun jälkeen. Tulokset sivulle pääset tästä

RacingBackground.jpg

VIDEO KOOSTEET KEMORAN OSAKILPAILUVIIKONLOPULTA

06.07.2019

Tuokiokuvia lauantain 29.6 ja sunnuntailta 30.6 videoklipin muodossa

 

RacingBackground.jpg

Tulokset päivitetty, Kemora 2/5 osakilpailu 2019

01.07.2019
14.07.2019

Kemoran osakilpailun tulokset on lisätty sivuille. KILPAILUT -> TULOKSET. Sivuille on lisätty myös sarjapisteet 2/5 osakilpailun jälkeen. Tulokset sivulle pääset tästä

RacingBackground.jpg

MEDIAN ILMOITTAUTUMINEN

24.06.2019

Median ilmoittautumisille Road Racing SM-sarjan osakilpailuihin on avattu akkreditointi palvelu RR SM-sarjan nettisivulle. Parantaaksemme median palveluja, haluamme ilmoittautumiset akkreditoinnin kautta ennakkoon lomakkeella, jonka voit täyttää ja lähettää täältä TERVETULOA

RacingBackground.jpg

ENNAKKOLIPUT EDULLISEMMIN

18.06.2019

Päivitimme ennakkolipun hinnan. Nyt ennakkoon ostettuna lipun hinta 18,50 €, eli makkaran verran edullisemmin kuin portilta. Lippukauppaan pääset tästä

RacingBackground.jpg

TULOKSET PÄIVITETTY, MOTOPARK 1/5 OSAKILPAILU 2019

16.06.2019
01.07.2019

Motoparkin osakilpailun tulokset on lisätty sivuille. KILPAILUT -> TULOKSET. Sivuille on lisätty myös sarjapisteet 1/5 osakilpailun jälkeen. Tulokset sivulle pääset tästä

RacingBackground.jpg

TUNNELMIA MOTOPARKISTA SUNNUNTAILTA

11.06.2019
06.07.2019

Tuokiokuvia sunnuntailta 9.6 videoklipin muodossa

RacingBackground.jpg

TUNNELMIA MOTOPARKIN AVAUSPÄIVÄLTÄ

09.06.2019
11.06.2019

Olemme saaneet avattua RR-SM-sarjalle oman Youtube kanavan

SS600_podium.jpg

RR SM / PM-SARJAN SUNNUNTAIN OSAKILPAILU MOTOPARKISSA 9.6.

09.06.2019

Motoparkin toinen kilpailupäivä tarjosi yleisölle vieläkin tiukempaa taistelua.

FINSBK_Bensis_5.png

RR SM / PM-sarja käynnistettiin Motoparkissa 8.6

08.06.2019
10.06.2019

Huimaa kamppailua palkintopalli paikoista Motoparkissa.

Kausiopas2019_05-1.jpg

RR SM / PM KAUDEN AVAUS MOTOPARK 8.-9.6.2019

03.06.2019
05.06.2019

Kauden 2019 RR SM / PM kilpailukausi startataan tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla, Virtasalmella.

MOTO07.jpg

KUVAUSPALVELU KAUDELLE 2019

26.05.2019
01.06.2019

Road Racing SM-sarja on tehnyt kilpailijoiden kuvauspalvelusta sopimuksen monelle tutun kaksikon, Juha ja Hinni Harjun kanssa kaudelle 2019. Palvelu on tarjolla kaikissa SM-osakilpailuissa. Palvelun hinta on 30,00 € / kilpailija / viikonloppu.

RacingBackground.jpg

KOKO RR SM SARJAN 2019 KILPAILIJAT JULKAISTU

26.05.2019
05.06.2019

Road Racingin SM-sarjaan ilmoittautui yhteensä 102 kilpailijaa ennakkoon (päivitetty 1.6), taistelemaan koko sarjan osakilpailuissa jaossa olevista SM / Suomen Cup ja Kansallisista pisteistä. Tämä on loistava osoitus harrastajakunnan aktiivisuudesta ja "palosta" lajia kohtaan. KIITOS siitä kaikille ilmoittautuneille.

RacingBackground.jpg

PÄÄSYLIPUT ENNAKKOON NETISTÄ

24.05.2019
01.06.2019

Road Racing SM-sarjan osakilpailuliput ja myös kausikortti on nyt ostettavissa näppärästi netissä. Road Racing SM-sarja TIKETTI.fi ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla laajennetaan osakilpailuiden ennakkomyyntiä, sekä samalla mahdollistamme pääsylippujen ostamisen ennakkoon.

internationalracetrack.jpg

Palkintoraha taulukot julkaistu

08.05.2019

Road Racing SM-sarjaan ilmoittautuneille kilpailijoille luvassa myös palkintorahaa menestyksen myötä.

Chaindriveswivel.jpg

RR SM SARJAN TESTI- / INFOPÄIVÄ MOTOPARKISSA 30.5

03.05.2019

SM-sarja järjestää yhteistyössä SRRA:n kanssa kuljettajille testipäivän helatorstaina 30.5 Motoparkin radalla, Virtasalmella.

Tämä on loistava tilaisuus päästä testaamaan kilpailukalustoa, juuri ennen SM-kauden avausta ja tavata kanssa kilpailijoita, sekä SM-sarjan toimijoita.

RacingBackground.jpg

Ensimmäiset sarja ilmoittautumiset on lisätty

20.04.2019

Ilmoittautuminen RR SM sarjaan on lähtenyt vilkkaasti käyntiin, kiitos siitä ilmoittautuneille. Ilmoittautuneet kilpailijat on nyt lisätty KILPAILIJAT osioon, josta ne löytyvät luokittain.

Moto.jpg

ILMOITTAUTUMINEN RR SM SARJAAN ON AVATTU

17.04.2019
18.04.2019

Tervetuloa RR SM sarjan kilpailijaksi

RacingBackground.jpg

VÄLIAIKATIETOA SARJASÄÄNNÖISTÄ

13.04.2019

Suomen Moottoriliiton hallitus on 13.4.2019 kokouksessaan hyväksynyt sarjasäännöt kaudelle 2019.

Kello-Suominen.jpg