FINSBK_CR_logo_5.png
sml_logo_sininen_perus_sml-01.svg

 

internationalracetrack.jpg

Missionamme on kehittää suomalaisen ratamoottoripyöräilyn, Road Racingin, tunnettuutta ja mahdollistaa SM sarjan järjestäminen, yhteistyössä kaikkien harrastukseen ja kilpailemiseen liittyvien osapuolien kanssa. Pyrimme vahvistamaan Road Racingin asemaa alati kasvavassa kilpailussa katsojista ja seuraajista, sekä tietysti lajin harrastajista. Erittäin tärkeässä roolissa on myös SRRA ry (Suomen Road Race Ajajat), jonka kanssa viime kaudella hyvin alkanut yhteistyö syvenee vielä entisestään tälle ja tuleville kausille.  

Syksyllä asetimme tavoitteen, että Road Racingin SM-sarjalle tulee saada yhteinen, SM osakilpailuiden jatkuvuuden takaava ja mahdollistava markkinointi-/järjestely organisaatio, joka nyt toivottaa sinut tervetulleeksi. Organisaation ”synnyttäminen” vaati huomattavasti enemmän aikaa kuin alun perin syksyllä ajateltiin mutta nyt asiat alkaa pikku hiljaa olemaan valmiina uuden kauden promoamiseen. 

Onneksi kaikilla osapuolilla oli kuitenkin alusta asti yhteinen näkemys ja kilpailuja jo aiemminkin järjestäneet tahot; Helsinki Racing Club, Motopark Racing Club ja West Coast Racing Club saivat perustettua yhteisen yrityksen, jonka kautta tulevaisuuden tavoitteita lähdetään askel kerrallaan rakentamaan. Vaikka olemme jo hieman myöhässä toteuttaaksemme kaikki kauden 2019 suunnitelmat, olemme luoneet hyvän pohjan uuden aikakauden aloittamiselle lajin parissa. Ja jostain on aina aloitettava, jotta tavoitteisiin päästään…

Suomalaisella ratamoottoripyöräilyllä menee kilpailullisesti ihan hyvin. Kilpailija- ja harrastajakunta on kookas ja laadukas. Siitä huolimatta harrastajien, kuin kilpailuissa tarvittavien toimitsijoiden ikääntyminen antaa omat haasteensa, sekä kilpailuiden järjestämiseen, että juniorityöhön. Tähän me kaikki voimme toiminnallamme vaikuttaa. Toivomme osaltamme voivamme auttaa niin kilpailijoita, tiimejä kuin yhteistyökumppaneitakin lajin eteenpäin viemisessä ja sen tunnettuuden parantamisessa. Pyrimme saavuttamaan uutta nousua lajin suhteen, sekä sarja kokonaisuutena, että kilpailutapahtumien osalta.

Tavoitteenamme on tuottaa sisältöä sähköisiin kanaviin jo kauden alusta lähtien, kun SM-sarja käynnistyy Motoparkin radalla 8.-9.6 viikonloppuna. Samana viikonloppuna taistellaan myös PM-sarjan pisteistä.

Uutena palveluna yleisölle tuomme kilpailupaikoille isot LED-näytöt, jotka tarjoavat reaaliaikaista tulospalvelua kilpailun seuraamisen helpottamiseksi. Tarjoamme yleisölle myös hieman extraa erilaisten teemojen myötä kauden kilpailuviikonloppuina. Suunnitelmissa on muun muassa päästää moottoripyörillä paikalle saapuvat kiertämään rataa valvotusti, jotta he saavat itse kokea radan kiemurat ja haasteet.

Kilpailijoille haluamme tuoda uutta lisäarvoa yhteisellä kilpailumarkkinoinnilla, sekä näkyvyyttä luokkakohtaisilla kuljettajasivuilla. Tässä tietysti itse kuljettajat ovat avainasemassa, jotta saamme palveluun kattavan paketin SM-sarjan kilpailijoista, mutta tarjoamme apua kuljettajaprofiilien rakentamiseen. Tämän lisäksi kilpailijoille varataan sivulle henkilökohtainen mainospaikka esimerkiksi pääyhteistyökumppanin mainokselle.

 

Road Racing Promotion Finland Oy
puolesta

Mika Mäkinen
Promoottori

 

Kello-Suominen.jpg